måndag 16 januari 2012

weekend

Fredags gick jag och Hannah till Rising Sun bara för att. Hamnade på någon efterfest runt hörnet hos Gregory är hans flickvän Corina berättade att hon varit Portmans nannie för en vecka.
Hjälpte 'ven han att leta fram vart man köper Skipass i Schweiziska Saas Fee. Han hade letat i dagar. Jag hittade det på ca 15min. De som var fulla hoppade i inomhus poolen medans jag satt och tittade på. Som sagt jobbar jag lördagsmorronar. Dock kom jag hem kl 3 och fick sova 4tim men de var mitt egna fel.

Lördags jobbade jag lite hipp som happ tills de åkte upp till London för en lunch.
  Gick till the Riser på kvällen och mötte upp Nick, Ollie, Josh och en tjej som jag inte kommer ihåg vad hon heter men hon var trevlig. Hamnade hemma hos Nick och Ollie. Tror jag drack ca 5glas vin och Hannah tvingade mig att prata svenska. För de är ett problem med mig. Jag har väldigt svårt för att prata svenska här när någon ber mig. Det blir väldigt genant. Speciellt när dom vill ha reda på fula ord. De tycker jag inte ens om att säga till svenskar.

I söndags tog jag en himla lång sovmorron då jag gick upp 2.15pm och åkte till Chichester och shoppade loss på Jack Wills. Strumpor för £14, skjorta (som min bror kommer bli avundsjuk på) för £59 och ett UK against Malaria armband för £5....
  Neeeeee, skämtade loss lite där. Det där var orginalpriserna för strumporna och skjortan. Jag fick dom för 7.50 och 29 pund. Halva priset alltså. Förutom armbandet då för de är ju välgörenhet.
Så kollade vi på Sherlock Holmes. Vet inte riktigt vad jag ska tycka om den. Var väl lite halvbra kanske.

Men idag serrni! Då har jag träffat på Katie "Jordan" Prices mamma! Var ute och red Tigsy då på "the lanes" och har vetat att hon har sitt hus där men aldrig sett henne. Men jag kommer inte ihåg vad vi sa. Typ 3 rader men de är ju något och har förmig att det var något om vädret eller liknande.


Inga kommentarer: