fredag 20 maj 2011

TGIF

kul att Far East Movement ska vara på Putte i Parken i Karlskoga i sommar. De ställde även in Brighton spelningen så måste gå och få mina små kultingar tillbaka.
Men helt plötsligt vart de bråttom så nu måste jag skynda mig och åka till puben.
Uppdaterar senare.

Det vart ju inte riktigt vad man tänkts sig inatt. Började med middag på the Rising Sun med Miisa och Cati. Jag körde så det vart cola för hela slanten. Så vi satt där och myste och lyssnade på när Cati pratade. För hon pratade ganska mycket. Drog till the White Horse som vanligt och satt och chattrade där. Dom ordnade fram Pickels och pickeld Onions. AmaZing. Jag åt upp allt förutom en onion som de andra två delade på. Tack och lov hade dom inga pickeld eggs. Så hände lite grann, tillslut kl 12.34 på natten fick Chris och Graham med sig Miisa och Cati (som var ganska fulla) och dom bestämda sig att åka till Thursdays i Chichester och jag körde såklart så vi var där och dansa till 4am ungefär. Och JÖSSES vilken blandad musik. När vi kom var de lite R'n'B som blev till hiphop/rap som vart till hardcore hiphop/rap som senare blev till Rejv musik eller vad nu det är för musik med bara tutor som blev till de bästa R'n'B låtarna typ. Fixade till så Swedish House Mafia kom. But som engelsmän dom är körde dom på Tinie Tempahs Miami 2 Ibiza och inte One. Men jag hade ASkul.
Ensak, tiden innan Sälen var de bara r'n'b som gällde men HC tog fram vårat förnuft och förde house musiken  in i våra huvuden. Så igår insåg jag att det är mycket roligare att dansa till house/r'n'b om något dj mixat det bra och inte endast låtar if you know what i mean.

Nu är jag bakis och ska åka och äta frukost någonstanns. Inte dåligt skrivit på min dator med mellanslaget, vart ju en hel del.

1 kommentar:

Anonym sa...

Du körde........och är nu bakis !!!