lördag 7 maj 2011

Loxdale

Är inte det typiskt, att när min kusin har flyttat ifrån Portslade/Brighton det är då jag åker dit...
För idag vart det jag som tutade de 30min ner till lilla förorten och svenska skolan med Matilda. Loxdale something. Hur mysigt som helst på utsidan. Insidan var dock av andra meningar... Det var lite konstigt att träffa alla andra svenskar där och barn. Visste inte riktigt om man skulle prata svenska eller engelska. haha
ja. min mobilkamera har super vidvinkel...


och när vi kom hem åt vi cornish pastry. En annan engelsk specialité som inte smakar något.
På puben igår hamnade jag i diskussion angåenge 'Gravy' en brunt vatten men lite grejor i men smakar som vatten ungefär. Dom älskar det och vägrar kalla de smaklöst. 'you are not doing it right' säger dom och då får jag förklara att man har vatten och gravypulver hur kan man göra det fel? Inte för jag har gjort det utan bara ätit det på puben och liknande men de vet inte dom.
Appropå puben så körde vi en liiiten pubrunda igår. Först the Rising Sun i Nutbourne (West/chilt) men där var det bara äldre män som satt och pratade med oss så lite senare efter ca 5 tråkiga långa historier som är klassisk engelskhumor och efter jag fått berätta min supplies-historia så åkte vi till the White Horse och pratade med killar i våran ålder. Hamnade tillslut i samtal med en Chris som vi kokade ihop en date och jag föreslog IKEA för att äta swedish meatballs och ha kul där medans han ville ha en lite mer "date-miljö" och göra något kul så vi ska köra dubbeldate på våran andra date och åka till ikea. haha. Gud vad jag pratade iallafall. Endast 1 sms klickade jag iväg också. Framsteg!

1 kommentar:

ankilicious sa...

jag känner mig oerhört hedrat att det var mig du skickade det där enda lilla smset till!!!